Сучасне суспільство залежить від електрики: електрогенератори

Сучасне суспільство залежить від електрики. Практично всі прилади працюють на електроенергії, тому вона потрібна скрізь: у приватних будинках, на підприємствах, лікарнях, банках та інших установах. Важливою складовою системи електроживлення є електрогенератор. У перекладі з латинської це слово означає "виробник". Тобто пристрій здатний виробляти електричну енергію з інших джерел енергії.

Види електрогенераторів

Залежно від палива, на якому ґрунтується робота агрегату, класифікуються на такі види:

  • Дизельні. Електрогенератор - працює на дизельному паливі. Ці агрегати можуть застосовуватися в якості основного та аварійного обладнання, оскільки дизель-генератори мають тривалий ресурс роботи. Це є важливим фактором в умовах медичних установ, де раптове відключення світла може коштувати життя багатьом людям.
  • Бензинові. Генераторні установки такого типу відрізняються компактністю та порівняно невисокою вартістю. У деяких випадках цей фактор стає вирішальним під час вибору установки. Однак електрогенератори, що працюють на бензині, потребують регулярного технічного обслуговування спеціалізованих сервісних центрах.
  • Інверторні. Такі генератори відносно нові. Цей електрогенератор виробляє енергію високої якості. Цифрові пристрої досить компактні та легкі за вагою. Однак їх вартість на порядок вища за попередні типи.

Найбільш популярними та надійними вважаються дизельні електрогенератори

Електрогенератор бензиновий

Переваги дизельних генераторів.

Широкий діапазон потужностей, дозволяє експлуатувати як у маленьких будинках, так і великих виробничих підприємствах.

Дизельний електрогенератор


Дві головні переваги дизельгенераторів:

  1. Надійність та тривалий термін роботи. Дизельні пристрої відносять до розряду довговічних, звісно, у разі дотримання всіх правил експлуатації.
  2. Автономність та портативність. Це, мабуть, основні якості, завдяки яким коло покупців даних агрегатів щороку розширюється. Дизельні електрогенератори можна використовувати навіть там, де немає центральної електророзподільної мережі - на водному транспорті, у віддалених куточках міста і т.д. Незамінні вони як резервні джерела живлення, де потрібне безперебійне електропостачання.

Великий вибір електрогенераторів в HitOk

Великий вибір генераторів та електростанцій представлено в інтернет-магазині HitOk, щоб ознайомитись з пропозицією, характеристиками та актуальними цінами, перейдіть за посиланням на сайт в категорію товарів - "Дизельні генератори": https://hitok.com.ua/generatori/dizelni-generatori/

Популярні дописи з цього блогу

Як вибрати сейф для дому: поради та кроки